Wcześneij zdjęcia pokazywałem na forum exoticcars.pl
Polowałem na fury przez przez ferie w centrum Wrocławia i jak widać nie na darmo.
Ucieczka Spidera
A potem chyba 2 godzinna pogoń za Gallardo w okolicach Rynku.
film
http://pl.youtube.com/watch?v=9wgrMB-oyss
Scrim, Twoje zdjęcia właśnie mi uświadomiły, jak bardzo kocham Gallardo PRZED zmianami . Fotki są świetne, to czarne Lambo jest po prostu cudowne. A w dodatku bardzo fajna sceneria i świetne ujęcia. Dawno nie widziałem tak dobrych fotek ulicznych. Nice job .
Kolejna porcja.
Wczoraj czekałem na nie na pl. Solnym i w okolicach Rynku od 13 do 18.
Chyba nie zadużo fot?? Filmiki wrzuce innym razem.
1
Foty wnętrza, pozdrowienia dla właściciela który je umożliwił.
pjony
2
detale
Od jakiegoś czasu we Wrocławiu stoi w magnoli Gallardo i wczoraj postanowiłem sie tam wybrać.
Pozdrowienia dla ślicznej kobiety przy której Gallardo stanowiło tylko marny dodatek.
Może na zdjęciach nie widać ale naprawdę była śliczna i sympatyczna. Jak byś zobaczył na żywo to byś zmienił zadnie. Poza tym na zdjęciach nie widać wszystkiego:D ... (_|_), ale to nie forum o kobietach tylko samochodach, więc niema co dyskutować. :)
22/07/2008 Warszawa 3+
Przy mnie trzy razy zmieniał miejscówkę na 3+ Podjechał pod Burberry potem przejechał pod Hugo Bossa i z powrotem pod Burberry…
Jeszcze go później z daleka widziałem na Bankowym.